Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, отговори на бившия член на

...
Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, отговори на бившия член на
Коментари Харесай

Напрежението на Герена ескалира - Сираков скочи на Ганев: Левски не е в будна кома!

Мажоритарният притежател на Левски - Наско Сираков, отговори на някогашния член на Надзорния съвет Петър Ганев, който след вчерашното Общо заседание на акционерите съобщи, че клубът е в " будна кома ".

Сираков е безапелационен, че това изказване не дава отговор на истината, след което поддържа позицията си с съответни обстоятелства.

Сираков за следващ път регистрира като неточност назначението на някогашния изпълнителен шеф Ивайло Ивков и съобщи поддръжка към сегашния подобен - Даниел Боримиров. Той показа още, че няма разделяне сред почитателите и клуба.

Ето цялото известие, публикувано от Левски:

" Левскари,

След Общото заседание на акционерите, един някогашен член на Надзорния съвет се опита за следващ път да всее ужас в " синята " общественост с изказванията си. В името на истината съм задължен да отговоря на казаното от него.

Петър Ганев разгласи, че ПФК Левски е в будна кома. Господин Ганев, не мисля, че ПФК Левски е в будна кома, а Вие. Фактът, че 7 месеца сте отвън Надзорния съвет, евентуално е повода за появяването на бели петна в паметта Ви. И евентуално сте не запомнил по какъв начин изглеждаше класирането по това време предходната година – тотално изгубени шансове за купата – 12 точки от първото място в класирането и няколко дни по-късно отпадане от шампионата за Купата на България.

Относно коментара Ви, че Даниел Боримиров не става за изпълнителен шеф, съм извънредно щастлив, че това не зависи от Вас, а моето мнение се разграничава доста от Вашето. Откакто господин Боримиров е изпълнителен шеф са импортирани към 5 млн. лева по сметките на Национална агенция за приходите, от които 2.5 млн. по главницата на дълга към страната.

Само подсещам, че при Вашия обичан изпълнителен шеф господин Ивков (чието предопределение е най-голямата ми персонална неточност в ръководството на клуба), който защитавахте и продължавате да защитавате в телевизионните студия, за година и половина бяха насъбрани невижданите над 4.5 млн. лв. задължения към Национална агенция за приходите.

Между другото, до момента в който Вие, господин Ганев бяхте в Надзорния съвет на ПФК Левски, гласувахте толкоз пъти " въздържал се ", по всевъзможни значими за клуба въпроси, че в случай че бяхме Ви плащали за това, можехте самичък да платите дълга на клуба към Национална агенция за приходите.

Относно цените на футболистите на Левски, ще Ви отговоря единствено, че съм доста благополучен, че не ги определяте Вие.

Относно изказванията Ви, че клубът и почитателите са разграничени, желая единствено да Ви припомня цялостния стадион с Айтрахт. Тогава даже от управлението на немския клуб бяха изумени от поддръжката и ни поздравиха.

Напомням Ви, че Левски игра плейофен кръг за влизане в групи на европейски шампионат за пръв път от над 10 години, а цялостен стадион " Васил Левски " единствено със " сини " почитатели не бяхме виждали от 15. Пълните трибуни на " Герена " в другите евромачове също потвърждават какъв брой несъстоятелни са изказванията Ви.

Въпреки Вас и ръководството на хора като Вас в предишното, Левски върви в вярната посока. Показват го изнесените от управлението числа и цялостното показване на тима.

Ваш,

Наско Сираков ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР